Čo vám prinesú push-up kraťasy?

Pevné push-up kraťasy sú bežne dlhšie ako kraťasy v klasickom strihu, končia tak tesne nad kolenami, majú takzvanú trojštvrťovú dĺžku.

 Väčšina týchto trojštvrťových push-up legín na našom e-shope legínova má tvarovanie v časti sedu a vysoký pás, ktorý postavu nielen krásne obopne a opticky zúži ale aj krásne vytvaruje bez problémov.

Tieto push-up kraťasy sú cenovo dostupné a je to kúsok oblečenia ktorý vám krásne pomôže vytvarovať stehná, boky, zadok aj vaše brucho.

Aký je najlepší výber oblečenia do fitka?

Pri výbere oblečenia do telocvične či fitka je potrebné mať na pamäti niekoľko dôležitých vecí.
Myslieť na svoje pohodlie popri cvičení, odolnosť, flexibilitu a pokrytie. Ani jedna nemáme rada kúsky oblečenia, ktoré sa pri každom pohybe nejako hýbu alebo schádzajú z určitých partií. Legíny, alebo kraťasové push-up legíny sú častokrát jednou z vašich najlepších možností.
Umožňujú vám vykonávať všetky druhy cvičení bez námahy. Nechcete kúsky oblečenia, ktoré si vyžadujú neustále prispôsobovanie alebo štípu vašu pokožku.


Najlepšie oblečenie na cvičenie by nemalo odvádzať pozornosť. Nasleduje niekoľko výhod nosenia legín do telocvične. V chladnejších dňoch voľte legíny, dlhého strihu ktoré majú vysoký pás, ktorý vám chráni kríže, pred chladom aby ak sa potíte ste si ich neprechladili a v lete tiež.
Potíte sa, snažíte sa ochladiť ale netreba zanedbávať oblastí krížov. Preto vám odporúčame legíny či už dlhé alebo kraťasové s vysokým pásom a ešte ked majú push-up efekt, ktorý tvaruje dokonale váš zadoček je to o to lepšie. Predsa každá z nás sa chce chrániť, cítiť sa pohodlne a zároveň krásne a štýlovo pri akejkoľvek krkolomnej polohe vo fitku či telocvični.

Prečo push-up efekt?

Tu sú najčastejšie dôvody, prečo ženy nosia nohavice alebo legíny na cvičenie, ktoré tvoria push-up efekt: Sú pohodlné. Nohavice na jogu sa dobre naťahujú a priliehajú k nášmu telu tak, že sa veľmi pohodlne nosia po celý deň aj noc. Dokonale sa prispôsobujú tvaru tela, najmä zadku.

Prečo legíny nosia prevažne ženy? Keďže ich telesná štruktúra je aká je, majú možnosť nosiť užšie nohavice. Takže, ako pri každom módnom trende, existujú ženy, ktoré nosia priliehavé nohavice občas a normálne priliehajúce nohavice dennodenne. Dámske džínsy, legíny či iné nohavice sú už tradične užšie, aby živo ukázali črty svojho tela. Veľakrát aj chlapi najmä tanečníci nosia legíny presne z tohto dôvodu, aby ich postava bola vytvarovaná a cez legíny bolo vidieť každý sval a telíčko bolo pekne vytvarované.

Všetci máme svoje veci, o ktorých sa nedá vyjednávať, pokiaľ ide o legíny. Nemali by sa musieť neustále vyťahovať (super otravné); nesmú byť priesvitné (boli by sme radšej, keby celá telocvičňa nevidela našu spodnú bielizeň); a samozrejme by tiež mali vyzerať skvele. Keď nosíte legíny od nás z leginovo.com, už tieto parametre spĺňate. Ale mnohí vrcholoví športovci sa rozhodnú nosiť kompresné legíny, čo sú legíny s priliehavejším strihom a extra podporou, s údajnými výhodami pre prietok krvi a regeneráciu. Kompresné legíny sú inteligentnou voľbou pre všetky naše každodenné tréningy z rôznych dôvodov.

Push up legíny na cvičenie ktoré zvládnu náročný tréning a jógu. Legíny v rôznych farebných prevedeniach z kvalitných funkčných materiálov či aj s vreckom na mobil. Áno aj presne takéto legíny nájdete na našom e-shope legínova. Nové dámske tvarujúce fitness push up legíny. Očarí vás ich príjemný hladký a zároveň funkčný materiál, ktorý je vhodný na každú športovú aktivitu v lete aj v zime. Benefitom, dokonca jedným z tých ich najväčších je jednoznačne ich hladká textúra, ktorú na vašom krásnom tele ani nebudete cítiť. To je priam skvelé! Charakteristickým znakom je inovatívny strih a dizajn. Legíny sú úzke a majú zvýšený sed. Vysoký pás, ktorý zakryje bruško opticky predĺži  nohy a pôsobí veľmi žensky. A všetky vieme, že pri cvičení sme častokrát v nie moc komforných polohách preto, ak vieme nosiť kúsok oblečenia v ktorom sme sexy a cítime sa komfortne je to o to lepšie. Materiál, z ktorého sú legíny klasické či aj push up vytvorené je veľmi jemný a prispôsobivý a pri nosení ho takmer nebudeš cítiť.
Tak ako, vybrali ste si vaše push up legíny či kraťasy v našej ponuke leginovo.com ?

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz