Výnimočná vďaka PUSH-UP


Byť krásna a príťažlivá - to je snáď snom každej ženy. Dámy, máme pre Vás skvelú správu, odteraz to zvládnete hravo. Ponúkame Vám sofistikované a luxusné push up legíny. Push up efekt je zaručený pomocou použitých silikónových prvkov, ktoré sa dokonale prispôsobia Vašej postave.
Príjemná a kvalitná bavlnená látka je elastická a vďaka tomu sa push up nohavice stanú Vašou druhou kožou.
Môžete vyberať zo širokej ponuky farebných prevedení, strihov a materiálov. Aj dámy s nižšou postavou si prídu na svoje, keďže v ponuke je aj 7/8 dĺžka push up nohavíc/legín či legín, ktoré sú trojštvrťové, takzvané kraťasky.

Očarte okolie dokonale vytvarovanými krivkami už dnes. Tieto naše push-up nohavice sú špeciálne vyvinuté tak, aby vyzdvihli ženské krivky a zároveň ti priniesli pohodlie.
Kvalitná pružná tkanina pôsobí štýlovo a navyše sú ideálne na každodenné použitie v kombinácii s rôznymi kúskami. Je to určite top produkt, ktorý si zamiluješ.
Tieto push- up legíny sú cenovo dostupné a sú dostupné v rôznych farebných variantoch, strihov aj v dĺžkach. Je len na vás, ktorý si pre vás zvolíte a ktorý sa stane pre vás tým najvhodnejším kúskom spomedzi nášho sortimentu. Dámske trojštvrťové push-up legíny vám vymodelujú pozadie a zaručia vám maximálnu pohodu pri športe či iných aktivitách. Materiál je veľmi príjemný a funkčný. V našom sortimente ponúkame veľkosti všetkých druhov a ak náhodou nejakú veľkosť nemáme dostupnú zväčša do dvoch týždňov ju zvykneme mať u nás na sklade.

Legíny sú ako stvorené, do horúcich letných dní. Legíny sa veľmi pohodlne nosia a sú z príjemného materiálu, ktorý na vašom tele na dotyk ani necítite. Priľnú sa k vášmu telu a slúžia vám ako druhá koža.
Dámske trojštvrťové legíny sa stanú obľúbeným kúskom vo Vašom šatníku. Výber farieb je široký, máte na výber z jednofarebných aj rôznorodejších variantov legín.
Krátke legíny, ktoré končia približne nad úrovňou kolien, ocenia ženy v letnom období ale aj vo fitku či inokedy počas iného ročného obdobia.
Vďaka kraťasom, ktoré sú z legínového materiálu môže pokožka nôh voľne dýchať, čo nie len v lete ale všeobecne je veľmi fajn.
Samozrejme každá jedna z nás nedá dopustiť na to, aby vyzerala pekne a štýlovo a zároveň aby sa cítila pohodlne ako vo svojej druhej koži, .Kúpte si dámske 3/4 legíny v peknom ženskom dizajne, ktorých máme na našom e-shope leginovo.com v cenovo dostupnej kvalite, ktorá ulahodí nielen každému ženskému ale aj mužskému oku a taktiež milé dámy aj vášmu peňažnému rozpočtu. Sú veľmi príjemné na nosenie a hodia sa na rôzne príležitosti.

Push up legíny, či už klasické alebo kraťasové viete nosiť nielen do fitka na cvičenie, ale aj na von k voľnejším alebo užším strihom tričiek či croptopovým mikinám, pri ktorých krásne vaša postava vynikne presne v tých oblastiach telesných partií v ktorých si to zaslúži. Pre maximálne pohodlie sú vyrábané z vysoko elastického materiálu. Vďaka ľahkému technickému materiálu v spojení s dynamickým strihom optimálne sedia počas celého dňa.


Sú štýlové, vkusné a elegantné. Určené pre každú jednu z vás, milé dámy. Navyše k nim veľmi ľahko dokážete zladiť nejaký športový top. Garantujeme vám zaručenú kvalitu, v týchto legínach sa budete cítiť zaručene komfortne, štýlovo a sexy sú tiež nadčasovým kúskom v šatníku každej správnej ženy. Majú jednoduchý strih a klasicky neodmysliteľnou súčasťou týchto push up kraťasových legín je vysoký pás, ktorý ešte viac dopomôže krásnemu vytvarovaniu vášho zadočku a všeobecne vašej postavy. Najobľúbenejší kúsok oblečenia v parnom dni plnom slnečných lúčov sú zaručene tieto trojštvrťové legíny.
Sú praktické a pohodlné. Ideálne ako do mesta alebo k vode, tak na letný festival.
Ale aké legíny fičia toto leto? Nové kolekcie dámskych šortiek sú tu! A naozaj je z čoho vyberať. U nás v legínove nájdete modely vhodné pre každú jednu z vás stačí si len vybrať to správne pre vás a váš vkus.

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz